Bescherming voor saunahout

 

We hebben bescherming middel voor sauna schroten en voor sauna banken hout.

Supi Sauna Wax is een watergedragen product ter bescherming van het hout. Bevat een natuurlijke wax voor behandeling van houten oppervlakken. Het product trekt in het hout en laat een natuurlijke, zijdezachte, matte bescermlaag achter. Geschikt voor sauna banken, houten wanden en plafonds, deuren en kozijnen

Supi Sauna wax kleurloos. dekking 10-13m²/l prijs € 37,- blikje van 0,9liter

Als u iets ander wil: Supi Sauna Wax is verkrijgbaar in ready-mixed kleuren: wit of grijs. Dekking 8-12m²/l prijs € 38,- blikje van 0,9 liter.  Klik hier een film over Supi sauna wax.

  

 

Transparant beschermingsmiddel om na de saunabouw eenmalig sauna schroten te behandelen.  Ook geschikt voor handvat van de saunadeur en kozijn. Het vormt een laagje op het hout wat water en vuil afstoot. Supi Sauna Finish bevat componenten welke het hout beschermen tegen schimmel. Dekking: voor 8-12m²/liter. Pot van 0,9liter  € 16, -

 

Supi vloer olie          Dekking 8-15m²/ liter. Pot van 0,9liter € 33,-.  

Supi Vloer Olie trekt diep in het hout en laat geen laag achter. Biedt bescherming tegen splijten en scheuren van hout en vertraagd indringing van vocht en vuil. Bij uitstek geschikt voor houten vloeren in vochtige ruimten zoals sauna, badkamer en keuken. Daarnaast zeer geschikt voor alle houten vloeren binnenshuis. Watergedragen o.b.v. natuurlijke oliën. Transparante afwerking. Kan toegepast worden op zowel kaal hout als eerder geolied hout. Ook voor thermisch gemodificeerd hout en hardhout.

 

Zie Abachi hout voor banken te maken 

Zie Kant en klaar Elzen sauna banken

 

Alleen voor banken en rugleuningen beschermingsmiddel tegen vocht en vuil. Verdiept de eigenlijke houtkleur en versterkt de natuurlijke uitstraling van hout. Een flesje van 500ml € 10,-. Dekking: ca. 5-10m²/ 500ml.

Zelf een sauna bouwen

 

Exclusieve eigen sauna bouw

  • Meer info klik op sunsauna.fi

  • Als u iets aparts wil hebben!

  • we zijn dealer van Sunsauna.fi

 Contact